Turnkring Thorho

Gymnastieklessen op zowel recreatief als competitief niveau.

Nieuwtjes

Aanbod

aanbod

Kleuters

Spelenderwijs leren de allerkleinsten omgaan met hun eigen lichaam via eenvoudige oefeningen. Klim- en klauterspelen, denk- en bewegingsspelen verbeteren de coördinatie en motorische vaardigheden.

Meer info


Competitie

De pre-competitie groep bestaat uit meisjes van de tweede en derde kleuterklas en het eerste leerjaar die over voldoende kracht, lenigheid en coördinatie beschikken. Het is de bedoeling dat de meisjes na ongeveer één jaar kunnen doorstromen naar het echte competitieturnen.

Meer info

Documenten

Kalender

In de kalender vinden jullie de belangrijkste activiteiten terug waaraan de leden van onze club kunnen deelnemen. Indien er trainingen zijn voor recreatieve groepen die wegens omstandigheden niet kunnen doorgaan, zullen die ook op de kalender geplaatst worden.

Momenteel zijn er nog geen kalenders beschikbaar.

Ribbenkast

In 'De Ribbenkast' -ons clubblaadje- vinden jullie verslagen van trainingen, wedstrijden en andere activiteiten van de club. Je kan kiezen of je het clubblaadje via mail ontvangt of op papier.

Ribbenkast Februari 2020 (pdf)

Sponsors

Wij zijn onze sponsors zeer dankbaar voor hun vertrouwen in Turnkring Thorho vzw. Hun (financiële) steun geeft onze leden de kans om voluit te genieten van de trainingen. Als blijk van dank voor hun vertrouwen stellen wij hen graag aan u voor.

Heb je zelf een zaak en wil je onze club steunen? Wil je visibiliteit op één of meerdere van onze activiteiten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.