Documenten

Medisch Attest

Aan nieuwe leden vragen wij om het medisch attest door hun dokter te laten invullen en ons te bezorgen. De competitie-meisjes moeten een sportarts raadplegen.

Medisch Attest (pdf)

Huishoudelijk reglement

In het huishoudelijk reglement vinden jullie de belangrijkste afspraken voor de gymnasten terug. Om lid te kunnen worden van de club dien je akkoord te gaan met het huishoudelijk reglement. Het huishoudelijk reglement is van toepassing voor alle recreatieve gymnasten. Competitiegymnasten ontvangen een apart huishoudelijk reglement.

Huishoudelijk Reglement (pdf)

Cluboutfit

Hoe kom ik aan een cluboutfit ?

Om mee te doen aan onze turnlessen heb je niet veel nodig. Een short en een T-shirt volstaan. Wil je echter meedoen aan het jaarlijkse turnfeest dan heb je beslist een cluboutfit nodig. Ook voor deelname aan wedstrijden of demonstraties is een cluboutfit vereist. Voor de gewone lessen is een turnoutfit een aanrader. Ze zijn sterk, je kan er op een soepele en veilige manier mee bewegen en ze zijn makkelijk in onderhoud.

In de maanden oktober en januari brengt Brigitte pasmodellen mee tijdens de les. Passen is echt wel noodzakelijk want de maatjes vallen klein uit. Wil je een turnoutfit bestellen, dan vul je een bestelbrief in en bezorg je deze samen met het vereiste bedrag aan Brigitte. De aankoopprijs bedraagt 30 euro. Eind december en begin maart worden de outfits geleverd.

Tweedehandspakjes zijn soms beschikbaar. Vraag ernaar indien je hiervan gebruik wenst te maken.

Wat bij ongeval?

Als lid van Turnkring Thorho vzw ben je verzekerd tegen lichamelijke ongevallen als je deelneemt aan één van onze activiteiten. Een ongeval is geen prettige ervaring. Toch is het belangrijk om zo snel mogelijk aangifte te doen van het ongeval, zo vermijd je achteraf discussies. Hou er wel rekening mee dat de verzekeraar per schadedossier een franchise aanrekent van 25 euro!

Ongevallen opgelopen tijdens de lessenreeksen of de activiteiten georganiseerd door Turnkring Thorho vzw moeten zo snel mogelijk (liefst binnen de 24 uur) worden aangegeven bij het bestuur (Gerda De Smet | tel: 015/61.04.33).

Volg nauwkeurig onderstaande instructies :
1. Vraag aan de turnleiding een formulier voor aangifte van lichamelijk ongeval.
2. Vul de eerste drie bladzijden zorgvuldig in.
3. Laat het laatste blad invullen door de behandelende arts.
4. Bezorg het formulier zo snel mogelijk (liefst binnen de 48 uur) aan de contactpersoon van Turnkring Thorho vzw:

Gerda De Smet
Leopoldstraat 75
1980 Zemst

5. De verzekeringsmaatschappij zal u twee formulieren thuis toesturen. Formulier 1, het bewijs van genezing, moet je laten invullen door de behandelende arts. Formulier 2, de terugbetaling door het ziekenfonds, moet je laten invullen door het ziekenfonds.
6. Beide formulieren stuur je ingevuld terug op naar de verzekeringsmaatschappij, of breng je binnen bij de contactpersoon Gerda De Smet.

Wij wensen je in ieder geval een spoedig herstel.