Documenten

Infobrochure

Alle informatie over het seizoen 2021-2022 kan je in onderstaande brochure terugvinden.

Infobrochure (pdf)

Huishoudelijk reglement

In het huishoudelijk reglement vinden jullie de belangrijkste afspraken voor de gymnasten terug. Om lid te kunnen worden van de club dien je akkoord te gaan met het huishoudelijk reglement. Het huishoudelijk reglement is van toepassing voor alle recreatieve gymnasten. Competitiegymnasten ontvangen een apart huishoudelijk reglement.

Huishoudelijk Reglement (pdf)

Cluboutfit

Hoe kom ik aan een cluboutfit ?

Om mee te doen aan onze turnlessen heb je niet veel nodig. Een short en een T-shirt volstaan. Ook voor deelname aan wedstrijden of demonstraties is een cluboutfit vereist. Voor de gewone lessen is een turnoutfit een aanrader. Ze zijn sterk, je kan er op een soepele en veilige manier mee bewegen en ze zijn makkelijk in onderhoud.

Tweedehandspakjes zijn soms beschikbaar. Vraag ernaar indien je hiervan gebruik wenst te maken.

Wat bij ongeval?

Wanneer je een ongeval oploopt tijdens de lessenreeksen of een activiteit georganiseerd door Thorho vzw, wat doe je dan:
1. Vraag aan de trainer een formulier ‘Aangifte van lichamelijk ongeval’. De trainer moet hier eerst een aantal vragen op invullen. Je kan dit formulier ook terugvinden op je Gymfed-account.
2. Vul jouw deel van het formulier volledig in. Laat het deel voor de arts invullen in het ziekenhuis of bij de huisarts.
3. Scan uw aangifte formulier in en mail het door naar “ledenadministratie@turnkringthorho.be binnen de 48 uur.
4. De verzekeringsmaatschappij zal je twee formulieren thuis toesturen. Formulier 1, het bewijs van genezing, moet je laten invullen door de behandelende dokter. Formulier 2, de terugbetaling door de mutualiteit, moet je laten invullen door jouw mutualiteit. Beide formulieren stuur je ingevuld terug op naar de verzekeringsmaatschappij.

Meer info op gymfed.be